Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Juha z rezanci Magic Asia

r2

Tu je recept za klasično korejsko juho, kuhano s kimchijem, mešanico kisle zelenjave, ki jo ljubitelji azijske kuhinje tako dobro poznajo.

OBROK ZA: 2 osobi

  • ČAS PRIPRAVE: 30 min
  • TEŽA: lahka

 

Seznam sestavin

  • 2 skodelici kimchi zelenjave (kisla zelenjava)
  • 115 g svinjine
  • ½ čajne žličke rdečega popra
  • 1 čajna žlička česna
  • ½ čajne žličke svežega ingverja
  • 2 skodelici vode
  • 170 g tofua
  • 100 g dišečih gob
  • 2 mladi čebuli
  • po želji ½ čajne žličke soli
  • ½ čajne žličke popra
  • 2 pakiranja Magic Asia Noodles Instant Chili in Jalapeno

 

Kako pripraviti?

  1. Svinjino in kimči narežite na koščke.
  2. Narežite tofu in gobe na rezine, zeleno čebulo pa narežite na palčke.
  3. V dovolj veliki ponvi na srednji vročini kuhajte kimči s svinjino, rdečo papriko, s česnom in naribanim ingverjem, dokler se meso ne predeča in kimchi se ne zmehča
  4. Dodamo vodo, postavimo na srednjo vročino in pustimo kuhati, pokrito, 20 minut. Dodajte več vode, če se vam zdi potrebno.
  5. Dodajte tofu, gobe, spomladansko čebulo, sol (če je potrebno, ker je kimči običajno slan) in poper.
  6. Kuhajte vse, dokler tofu ni gotov, približno 5 minut.
  7. Odstavite z vročine, posujte s še nekaj mlade čebule in postrezite.

Preizkusite eksplozijo okusa in eksperimentirajte z novim azijskim receptom!

Prehranske vrednosti na porcijo

  • Kalorije: 539 kcal
  • Beljakovine: 28,06 g
  • Maščobe: 26,3 g
  • Ogljikovi hidrati: 49,4 g